Novembre 2023

ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

DE L’ 1 AL 30 DE NOVEMBRE DE 2023

 

 

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Les activitats d’aquesta agenda poden ser modificades i/o presentar algun canvi. Per a consultes i actualitzacions consulteu: www.visitguixols.com i www.guixols.cat o al tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme).

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Ganxotapes Tardor 2023. Campanya gastronòmica de tapes fins al diumenge 20 de novembre.  Tapa + beguda 3€. També menús de tapes. Informació dels restaurants participants i les seves propostes a: www.visitguixols.com.

*Nou projecte ”Temps per Cures”. L’objectiu principal d’aquest projecte és oferir espais d’oci i cura puntual de qualitat a càrrec de professionals per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys amb prèvia inscripció. Aquest servei de Cangur puntual i gratuït es realitza cada dia en una escola diferent. No cal que els participants siguin de la mateixa escola. Horaris: Dilluns de 16.30 a 20h a l’Escola l’Estació. Dimarts de 16.30 a 19.30h a l’Escola Ardenya. Dimecres de 16.30 a 20h a l’Escola Gaziel. Dijous de 16.30 a 20h a l’Escola Baldiri Reixach. Inscripcions online: https://ciutadania.guixols.cat/canguratge_fix. Per a més informació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través de l’Àrea d’Acció Social i amb el suport del Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya.

*Servei d’acompanyament en processos de pèrdua i dol. Espai gratuït i obert a tothom. A partir del 15 de novembre. Cada 2n dimecres de mes de 17 a 19h, a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la./ tel. 619155036.

-Xerrada inaugural Processos de pèrdua i dol. A càrrec de la Dra. Cunill, docent i investigadora de la Udg. La xerrada formarà part del cicle de xerrades “Salut i societat”. Divendres 10 de novembre a les 17h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Gratuït i obert a tothom. Organitza: La càtedra de medicina i salut del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols.  

*Taller Estimeu-nos bé, de l’amor tòxic a l’amor sa. Amb motiu del dia contra les Violències Masclistes (25 N), hi haurà tallers durant tot el mes de novembre dirigits a l’alumnat de l’INS Sant Elm.

*Serveis Socials de l’Ajuntament. De dilluns a divendres de 9 a 14h. Tel. 972 82 10 91, c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
A partir del 6 de novembre hi haurà dos espais:
-ESPAI ESPRIU: Oficines centrals i unitat de gestió administrativa /atencions i  consultes serveis socials. A la Plaça Salvador Espriu dins la zona peatonal del Carrer Almeria, número 87 ( davant del centre Cívic de Vilartagues).
-CC TUEDA: L’atenció per a persones més grans de 65 anys en matèria de serveis socials es farà des de la Unitat d’Atenció a la Gent Gran, al Centre Cívic de Tueda, no a l’Espai Espriu. Aquest espai vol ser un punt d’atenció especialitzat a la gent gran, aprofitant la proximitat amb l’àrea de salut, la residència, els casals i l’àrea d’envelliment actiu.

*”Carsharing”, compartim vehicle elèctric. Per consultar els tràmits per donar-se d’alta a la plataforma de Som Mobilitat de la seu electrònica de l’Ajuntament: https://ciutadania.guixols.cat/tramits/servei i www.sommobilitat.coop.

*Inauguració de llums de Nadal. Divendres 1 de desembre. A les 17h a la plaça Salvador Espriu, seguidament xocolatada popular. A les 18h al passeig Rius i Calvet, seguidament xocolatada popular.

*Fira de Nadal. Del divendres 8 al diumenge 10 de desembre (El dia 10 només al matí). A la Rambla.

 

Dijous 2 de novembre

*Missa per als difunts. A les 10h a la capella del Cementiri municipal. Col·labora l’Escola de Música.

*Taller TIC: Telèfons mòbils 2. Els telèfons mòbils formen part de la nostra vida diària. Aprendrem algunes prestacions per fer-lo servir i treure’n el màxim rendiment. A partir de 16 anys. De 10h a 13h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Inauguració exposició L’art d’un metge de poble. En deute amb el metge rural. Als 120 anys del naixement del Dr. Martí Casals. A les 17h a l’Antic Hospital.

*Jornades Ocupades. Emocions i relacions saludables. De 19 a 20.30h a la Sala Abat Sunyer del Monestir. Ponència a càrrec de Joana Frigolé. Parlarem del nostre auto-lideratge conscient. Centrar la mirada en les fortaleses, el talent natural i la generació de confiança, deixant de banda l'hàbit de fixar-se sempre en les mancances i limitacions.

Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87023-ocupades--emocions-i-relacions-saludables

 

Divendres 3 de novembre

*Club de narrativa: Matar un rossinyol de Harper Lee. A càrrec de l’escriptor guixolenc Toni Sala. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dissabte 4 de novembre

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Taller d’autoexpressió artística. En cap cap cap el que cap al teu cap. A les 11.30h al jardí de l’Antic Hospital. Activitat gratuïta. Aforament limitat a 20 persones. Cal inscripció prèvia al telèfon 972821575 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Activitat inclosa dins del programa Museus = Espais de benestar. Organitza: Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols i Institut Català de la Salut.

*Presentació del llibre: Retorn als orígens de Sònia Casas. Premi Nèstor Luján de novel·la històrica 2023. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69). Activitat gratuïta.

 

Diumenge 5 de novembre

*Regata del Campionat de Catalunya de llagut català. De 9h a 14 a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Gratuït per al públic assistent. Organitza: Associació Llop de Mar

*19è Concurs de Teatre Amateur: La Colometa (Somnis d’envelat) de la companyia teatral El Triangle de Barcelona. A les 18h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme (La Rambla, 22). Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. També es podran adquirir el mateix dia de la funció a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Més informació a www.guixols.cat/teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 6 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 15.30h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 7 de novembre

*Berenar de Tots Sants. Actuació en playback de La Banda del Casal de Gent Gran de Banyoles. A les 16.30h al Centre Cívic Tueda.

 

Dimecres 8 de novembre

*Aules Culturals: Història dels ossos. A càrrec del dr. Enric Valls, metge de família. A les 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41) Tel. 972821310. Organitza: Casal Tueda Apite.

 

Dijous 9 de novembre

*Jornades Ocupades. Retail circuit: Potencia la teva botiga per les festes de Nadal. De 15 a 17.30h. Circuit per les botigues que s’inscriguin. El Retail Circuit té com a objectiu millorar l'atractiu i presentació de les botigues de Sant Feliu de Guíxols de cara a les festes nadalenques. Mitjançant una experiència personalitzada, treballarem en equip per analitzar els aparadors i la disposició dels locals, oferint suggeriments constructius per a la millora de les botigues que visitarem. Inscripcions: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87024-ocupades--retail-circuit-potencia-la-teva-botiga-per-les-festes-de-nadal Per inscriure’s cal tenir establiment comercial a Sant Feliu de Guíxols.

 

Divendres 10 de novembre

*Xerrada Processos de pèrdua i dol. A càrrec de la Dra. Cunill, docent i investigadora de la Udg. La xerrada formarà part del cicle de xerrades “Salut i societat”. A a les 17h a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit. Gratuït i obert a tothom. Organitza: La càtedra de medicina i salut del Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols. 

*Centenari del cinema amateur 1923-2023. A les 19h a Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

Projecció dels següents films: L’home important de Domènec Giménez,1935. Durada: 16’ -  El paraguas de Joan Pruna,1961. Durada: 8’50” - Ice Cream de Toni Padrós,1970. Durada: 8’40” - Sex de Guillem Alcover,1970. Durada: 6’ - O tots o cap d’Alfons Hereu,1976. Durada: 16’ - La rage d’Eugeni Anglada,1976. Durada: 22’50” - Veïns de Norman McLaren,1952. Durada: 10’30”  - Ferides de Joan Paüls, 2020. Durada: 9’20” - Segundito de Roberto Valle, 2016. Durada: 1’43”

 

Dissabte 11 de novembre

*Aplec de Sant Amanç. A l’ermita de Sant Amanç

– Excursió oberta a tothom. De 8.30 a 12h. Des de l’Ermita, passarem per llocs i racons singulars  i veurem una font dins d’una cova per l’entorn de Bujonis. Cadascú s’ha de portar aigua i una mica d’esmorzar.

– Concert dels Desert Inn, Palm Springs. A les 12.30h

– Arrossada i dinar popular. A les 14h.

Preu arròs socis: 8€ Altres: 11€. Qui no vulgui menjar arròs que es porti el seu dinar. Hi haurà taules, cadires i postres i barbacoes per coure carn/verdures etc.  

Inscripcions (limitades) abans del 6 de novembre a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant quants vindreu a l’excursió i/o a l’arrossada.

Organitza: Ardenya Partimoni i Natura.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

Dissabte 11 de novembre

*CANVI DE DATA. Nova data: 2 de desembre. Taller: Descobreix el secret d’un bon tàrtar de tonyina. A les 11h a l’Espai polivalent del Mercat Cobert. Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 82 06 46.

*Food & book. Lectura teatralitzada i teca. A les 20.30h a l’Ermita de Sant Amanç. No es tracta d’un simple club de lectura, sinó d’una trobada entre amics. A partir d’un fil conductor, es teatralitzen textos variats, que poden anar des de Mercè Rodoreda a Pedro Almodóvar, passant per T de Teatre, altres autors coneguts, altres menys coneguts etc. Per assistir a l’activitat, s’ha de portar alguna cosa per menjar que es pugui compartir entre tots els assistents per sopar plegats. Donació: 2€. Aforament limitat: 30 persones assegudes. Entrada anticipada: https://www.entrapolis.com/entradas/foodbook: Més informació a www.mascanada6.com. Organitza: Mascanada6.

*Teatre professional – Guíxols Escena Tardor 2023: Conspiranoia. (Comèdia dramàtica) A les 20.30h. Durada: 100 minuts. Al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Entrades i informació a www.guixols.cat/teatre o www.codetiquets.com. Modalitats d’entrades: Entrada general: 24€. Entrada reduïda 20€ per  als jubilats, estudiants universitaris, aturats, famílies nombroses o monoparentals, discapacitats, docents, membres club de lectura de la biblioteca municipal, membres de les agrupacions teatrals de la ciutat, membres de l’associació cultural Mascanada6, alumnes de l’escola de música, estudiants de l’EOI amb acreditació (entrades limitades) Entrades especials per la campanya Escena 25 i alumnes dels instituts de la ciutat a preu de 9€ (entrades limitades). Inclusió del programa ApropaCultura, a preu de 3€ i 10€ (entrades limitades).

 

Diumenge 12 de novembre

*Sortida de senderisme a Sant Miquel de les Formigues (Guilleries). Sortida a les 7.45h (puntuals) i arribada cap a les 17h. Ruta circular. Recorregut 13kms, desnivell 505m. Cal portar: aigua, menjar, calçat adequat i capelina. Tots els participants han de tenir una assegurança de muntanya. Preu: 16€. Cal confirmar assistència abans del 8 de novembre. Per a més informació: 658 837 199, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Organitza: Centre Excursionista Montclar.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dimarts 14 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 9h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dijous 16 de novembre

*Cine-Filo: The purple rose of Cairo de Woody Allen. A les 16h a la sala Abat Panyelles del Monestir. La projecció serà en versió original. En acabar, es durà a terme un diàleg amb Ramon Alcoberro Pericay, filòsof. Aquest cicle de cinema i filosofia utilitza el cinema com a eina didàctica de problemàtiques actuals. Entrada gratuïta. Organitza: INS Sant Feliu de Guíxols amb el suport de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Jornades Ocupades. La importància de posar-se en valor. De les 19 a les 20.30h a la Sala Abat Panyelles del Monestir. Ponència a càrrec de Mónica Mendoza. Consells valuosos sobre com ressaltar i diferenciar-se d’altres candidats en el mercat laboral. És essencial que els individus es coneguin a si mateixos en profunditat per identificar el seu valor distintiu.

Inscripcions a https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87023-ocupades--emocions-i-relacions-saludables

 

Divendres 17 de novembre

*Concert: Howlin’ Dogs (Girona, Blues, Rock) A les 21h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Entrada gratuïta. Donació voluntària.   

*Cicle Gaudí – Cinema: Els encantats (drama). Direcció: Elena Trapé. Original en català i en castellà. Durada 108 minuts. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir (plaça Monestir s/n). Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, socis de la Federació d’Ateneus de Catalunya 3€ i amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema i a través www.codetickets.com. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 18 de novembre

*Dos dies de Trial Clàssic a la Costa Brava. Al matí i a la tarda. Al Passeig del mar i a diferents punts del terme municipal de Sant Feliu. Activitat gratuïta per als assistents. Més informació a www.trialcostabrava.com Organitza: Moto Club 2DT Costa Brava.

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Taller creatiu: Caixes de salvament. D’11 a 17h (pausa per dinar de 14 a 15h) a l’Ermita de Sant Amanç. A càrrec de Manuel Moranta. Taller per a adults.Exercici de creació mitjançant la poesia visual: la imatge, la paraula, la síntesi, les figures retòriques i la cerca de la veu pròpia. La poesia visual és una forma artística que combina elements visuals i paraules per transmetre significat i emoció. En aquesta activitat, es busca una experiència artística única al llarg de tota una jornada. Donació: 35€ (socis)/ 40€ (no socis)/ pícnic: 10€. Aforament limitat: 25 persones assegudes. Entrada anticipada: https://www.entrapolis.com/entradas/caixes-de-salvament. Més informació a: vimeo.com/manuelmoranta. Organitza: Mascanada6.

*Xerrada 78 RPM: Òpera per a tothom. Activitat inclusiva i educativa que busca apropar l’òpera a un públic ampli, eliminant les barreres percebudes i fent-la més accessible i comprensible per a tots, amb l’objectiu de generar un interès i una apreciació per aquest gènere musical tan especial. A les 11h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Visita guiada al Monestir. Visita guiada en català. A les 11.30h. Punt de trobada: Antic Hospital. Preu: 4€ general, 2€ Amics del Museu. Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a partir de l’1 de novembre presencialment a la recepció de l'Antic Hospital, per telèfon al 972 821 575 o per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Més informació a: museu.guixols.cat.

 

Diumenge 19 de novembre

*Dos dies de Trial Clàssic a la Costa Brava. Al matí i a la tarda. Al Passeig del mar i a diferents punts del terme municipal de Sant Feliu. Activitat gratuïta per als assistents. Més informació a www.trialcostabrava.com Organitza: Moto Club 2DT Costa Brava.

*Concert-Vermut: George Cessna (Denver, CO, USA, cantant de Slim Cessna’s Auto Club, twang R&R) y Rhyece O’Neill (Melbourne, Australia, gothic blues). A les 12.30h a la Casa Irla (c/ Algavira 65-69). Entrada gratuïta. Donació voluntària.   

*19è Concurs de Teatre Amateur: Florido Pensil “Nenes” de la companyia teatral Centre Cultural Recreatiu de Pineda de Mar. A les 18h al Teatre Auditori Municipal Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades anticipades a l’Oficina de Turisme (La Rambla, 22). Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 18h, diumenges i festius de 10 a 14h. També es podran adquirir el mateix dia de la funció, a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Més informació a www.guixols.cat/teatre. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Dilluns 20 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 15.30h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimarts 21 de novembre

*Xerrada Què cal saber del dolor? Vols que en parlem? A càrrec d’Emi Sallés, farmacèutica. A les 18h a la sala polivalent de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Activitat informativa oberta a tothom.

 

Dimecres 22 de novembre

*Dia Internacional contra les Violències Masclistes (25 N). Lema: Estima sense fer mal. Programa d’activitats:

-Taller El joc dels privilegis. De 19 a 20h a l’espai Salut del Punt Jove (C/ Mall, 61). Amb la col·laboració de PAE. Per a més informació, adreceu-vos al Punt d’Informació Juvenil (PIJ).

-Taller Defensa personal (dirigit a dones). De 10 a 12h al Centre Cívic Vilartagues. Inscripció gratuïta i prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Aules Culturals: Perfectes desconeguts. Notables guixolencs del s.XX.  A càrrec de Gerard Bussot Liñon, historiador i escriptor. A les 18h al Centre Cívic Tueda (C/ Gravina, 39-41) Tel. 972821310. Organitza: Casal Tueda Apite.

*Concert de Santa Cecília. Concert de celebració del dia de la patrona dels músics. A les 18.30h a la plaça del Mercat 1 d’octubre. Activitat gratuïta. Organitza: Escola de Música.

*Club de lectura Llegir el Teatre: La plaça del diamant de Mercè Rodoreda. A càrrec d’Elena Avellaneda Noguera. La novel·la de Mercè Rodoreda puja a la Sala Gran en una posada en escena de Carlota Subirós. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader.

 

Dijous 23 de novembre

*Jornades Ocupades. El Llenguatge no verbal: el llenguatge de l’inconscient. De 19 a 20h a la Sala Abat Panyelles del Monestir. Ponència a càrrec de Jordi Reche.Una ponència per descobrir com podem millorar la nostra comunicació tot prenent consciència de l'ús del llenguatge no verbal.

Inscripcions: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87026-ocupades--el-llenguatge-no-verbal-el-llenguatge-de-l-inconscient

*Book Club: The Girl with the Pearl Earring de Tracy Chevalier. A càrrec de Dawn Keltie. A les 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 24 de novembre

*Dia Internacional contra les Violències Masclistes (25 N). Lema: Estima sense fer mal. Programa d’activitats:

-Parada informativa. D’11 a 12h davant l’Ajuntament.

-Lectura del Manifest. A les 12h davant l’Ajuntament.

*Conferència La cultura i la llengua catalanes davant un futur incert a càrrec de Toni Strubell. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

 

Dissabte 25 de novembre

*Taller: Degustació d’ibèrics i formatges km 0. A les 11h a l’Espai polivalent del Mercat Cobert.

Inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 972 82 06 46

*Obertura Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes d’11 a 14h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Qualsevol suggeriment o queixa, podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm.

*Hora del conte: Castanyes i bolets, carbasses i barrets a càrrec d’Íngrid Domingo. Tres contes que neixen dins del seu cap de moniato, amenitzat a ritme de carbassa, un homenatge a la tardor. A partir de 3 anys. A les 11.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Concert de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell. L’Agrupació d’Amics de la Sardana ha preparat un concert per celebrar la Diada del soci. A les 17h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Cava i pastes selectes per al assistents. Preu: 5€ (socis), 10€ (general). Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i una hora abans al Teatre. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

*Mostra de Cinema Espiritual: Sis nits d’agost de Ventura Durall. Premi Gaudí 2023 a la millor pel·lícula per TV. Durada: 1.35h. A les 19h a Casa Irla (c/ Algavira 65-69).

*Música d’autor: Marc Parrot. A les 22h a l’Ermita de Sant Amanç. Actuació en solitari de veu i guitarra del popular cantant, que farà un recorregut per la seva trajectòria musical. Va adquirir una gran fama als anys noranta, quan es va convertir en el Chaval de la Peca, en el programa televisiu d’Andreu Buenafuente. Més endavant, va tornar a la seva identitat i va fer àlbums en català i castellà. Donació: 25€ (socis)/ 30€ (no socis). Aforament limitat: 60 persones. Entrada anticipada: https://www.entrapolis.com/entradas/marc-parrot-ermita-sant-amanc Més informació a: marcparrot.com. Organitza: Mascanada6.

 

Diumenge 26 de novembre

*36a Marxa de l’Arròs. Per a més informació: 658 837 199, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal Tueda Gent Gran.

*Ball amb música en viu. A les 18h al Casal de Gent Gran Salvador Espriu.

 

Del dilluns 27 de novembre al divendres 1 de desembre

*Curs d’ACTIC bàsic. De 9.15 a 13.15h a l’Aula formació del Servei Municipal d’Ocupació (SOM) – edifici Guíxols Desenvolupament (C/ Enamorats, 65-99, 1r pis). Preparació per a la realització de la prova ACTIC nivell inicial, i així aconseguir el certificat acreditatiu que pondera a les oposicions, i millorar el currículum de cara a la recerca de feina. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/86301-actic--nivell-basic

 

Dilluns 27 de novembre

*Dinamització del parc urbà de salut: Caminades i/o sessions d’activitat física per l’entorn natural i urbà del municipi, dirigides per professionals experts. Activitat gratuïta i oberta a tothom. A les 15.30h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. Es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. –Tel. 677028414.

 

Dimecres 29 de novembre

*Concert – Vermut: Fem Dos. Recital poètic i musical A cau d’orella. Amb la poeta i rapsode Gloria Bosch i la cantant i compositora Mariona Martín. A les 12.30 h a Casa Irla (c/ Algavira 55-63). Reserves a 688421157

 

Dijous 30 de novembre

*Jornades Ocupades. Auto-lideratge per al meu dia a dia. De 19 a 20.30h a la Sala Abat Sunyer. Ponència a càrrec de Rafel Sànchez. Aquest taller va destinat a saber qui ets, quins són les teves destreses i habilitats i de quina manera les poses en joc, amb la finalitat que reconeguis i validis les teves capacitats d'auto-lideratge.

Inscripcions: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/87027-ocupades--auto-lideratge-pel-meu-dia-a-dia

 

CURSOS

 

Servei d’Ocupació Municipal (SOM)

*Curs d’ACTIC bàsic. Del 27 de novembre a l’1 de desembre de 9.15 a 13.15h a l’Aula formació SOM – edifici Guíxols Desenvolupament (C/ Enamorats, 65-99, 1r pis). 

Preparació per a la realització de la prova ACTIC nivell inicial, i així aconseguir el certificat acreditatiu que pondera a les oposicions, i millorar el currículum de cara a la recerca de feina. Inscripcions a: https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/public/curs/86301-actic--nivell-basic

 

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

 

Dilluns

*Conversa en francès. De 11.45 a 12.45h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Sandrine Rendu. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Dimecres

*Conversa en anglès. Grup 1 : de 10.30h a 11.30h; Grup 2 : d’11.30h a 12.30h. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Casals

 

*Activitats del curs 2023/2024:

-Casal Tueda Gent Gran: Ioga (dilluns i dijous de 9,30 a 10,30h grup 1; de 10,30 a 11,30h grup 2). Ioga terapèutic (dimarts i divendres de 9,30 a 11h). Taller de pintura (dimarts de 15.30 a 20h). Patchwork (dimecres de 17 a 20h). Meditació (dimecres de 9,30 a 11h). Labors (dilluns i dimarts de 17 a 19h). Català (dijous de 17 a 18,30h). Informàtica bàsica (dilluns de 10 a 12h). Francès (dimarts de 17 a 18h). Conversa en anglès (dimarts de 16 a 17h). Alemany (dijous d’11 a 12h). Gimnàstica de manteniment (de dilluns a divendres de 10,30 a 11,30h – 2 grups). Balls en línia (dijous de 18 a 20h). Cant terapèutic (el 1r divendres de cada mes de 17 a 19h). Tallers d’enquadernació (el 1r dilluns de cada mes de 17 a 19h). Teatre: Grup de teatre del Casal de la Gent Gran amb la col·laboració de l’associació Finestral Teatre. Informació i inscripcions: despatx del casal de dilluns a divendres de 10 a 13h. Centre Cívic Tueda: C/ Gravina, 39-42. Tel. 972 821310/ 972 821058, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

-Casal Gent Gran Salvador Espriu: Ioga (dilluns i dijous de 16 a 17h). Ioga amb cadira (dilluns d’11.30 a 12.30h). Sevillanes (dilluns de 18 a 19h i divendres de 19 a 20h). Ball en parella (dimarts de 17 a 18h). Country (divendres de 17 a 19h). Ball en línia (dijous de 18 a 20h). Taller de pessebrisme (dimarts de 18 a 20h). Pintura (dilluns i dimecres de 18 a 20h). Manualitats (dimecres i dijous de 17 a 19h). Puntes al coixí (divendres de 15 a 19h). Coral (dimarts de 18 a 20h). Taller de memòria (dimecres d’11 a 12h). Gimnàstica de manteniment (de dilluns a divendres de 9 a 10 i de 10 a 11h – 4 grups). Informació i inscripcions: despatx del casal de la gent gran Salvador Espriu al Centre Cívic Vilartagues, els dilluns i els dijous d’11 a 13h. Tel. 972 821897 i 972 820101, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

UNED sènior curs 2023/24

Matrícula oberta fins al 25 de setembre. Inici de les classes el 27 de setembre. Preu 50€ (un quadrimestre) i 100€ (anual). Més informació i inscripcions: Casa Palet c/ Pecher, 7-19 els dilluns, dijous o divendres a partir de les 10h; T. 972 82 08 10; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Cursos 1r quadrimestre:

Escric per abocar-me a mi mateixa. 15 lliçons de literatura per Mercè Rodoreda · Núria Bazaga

Aquest curs pretén analitzar el lligam entre vida i literatura en l'obra de Mercè Rodoreda a través de la lectura i el comentari d'alguns dels seus textos per tal de descobrir com es combinen els diferents estils que va cultivar.

Inici 27/9/23. Els dimecres de 16 a 17:30h + sortides

 

Un viatge a través del temps Explorant la prehistòria i l’època protohistórica al massís de l’Ardenya-Cadiretes · Xavier Niell

Descobreix l’interessant passat del massís de l’Ardenya-Cadiretes en aquest curs sobre la prehistòria i l’època protohistòrica. En ell estudiarem les primeres comunitats humanes, des dels primers caçadors-recol·lectors fins a l’arribada de les primeres societats neolítiques i els seus monuments megalítics. Aprofundirem en la cultura ibèrica, les seves estructures socials i les seves interaccions amb els pobles i cultures de la mediterrània. Ens endinsarem en el món romà a través de la seva arquitectura, l’urbanisme i les activitats econòmiques. Aquest curs combinarà

les classes presencials, els tallers pràctics i les visites a diversos jaciments i museus arqueològics.

Inici 29/9/23. Els divendres de 16 a 18h + sortides

 

Cursos 2n quadrimestre:

L'òpera per dins... i més · Tina Gorina

Com funciona un teatre d'òpera? Com es preparen els cantants per afrontar els rols? Quins tipus de veus hi ha entre el cantants d'òpera? Qui tria les posades en escena i el vestuari?

Inici 14/2/24. Els dimecres de 17 a 19h + sortida

 

Els llenguatges de l'art al segle XX · Pilar Giró

Conèixer i gaudir son els pilars d'aquest curs en el que veurem la pluralitat, la diversitat, l’eclecticisme, la transformació, la innovació, el compromís de les diferents manifestacions artístiques del segle XX.

Inici 16/2/24. Els divendres de 16 a 18h + sortides

 

EXPOSICIONS:

*Exposició L’art d’un metge de poble. En deute amb el metge rural als 120 anys del naixement del Dr. Martí Casals. Del 2 de novembre de 2023 al 4 de febrer de 2024. A la Capella de l’Antic Hospital. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. Inauguració: 2 de novembre a les 17h.

*Exposicions artistes locals. Octavi Viader Serra. Fins al 12 de novembre. Al Pati de l’Ajuntament. Cada dia d’11 a 13h i de 18 a 21h.

*Exposicions artistes locals. Leticia Ruz Albacete. Del 13 al 26 de novembre. Al Pati de l’Ajuntament. Cada dia d’11.30 a 13.30h i de 18 a 20h. Vernissatge el 13 de novembre a les 18.30h.

*Exposicions artistes locals. Montserrat Garcia de Diego. Del 27 de novembre al 10 de desembre. Al Pati de l’Ajuntament. Cada dia d’11 a 13h i de 17 a 20h. Vernissatge el 2 de desembre a les 12h.

*Exposició d’Art Posidònia de Carles Bros (1956-2023). Del 30 de setembre fins el 10 de desembre a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69.

*Exposició Una societat canviant. S’enceta una nova etapa pel Museu d’Història a la nova seu de l’Antic Hospital. Aquesta mostra de llarga durada vol fer reflexionar i entendre el món global a partir de l’estudi del cas de Sant Feliu de Guíxols, entre ara i 200 anys enrere. A la primera planta de l’Antic Hospital. Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat.

*Exposició Perquè no som iguals. Del 6 al 30 de novembre a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit.

*Exposició de treballs del grup de puntaires. Durant tot el mes de novembre al Centre Cívic Tueda.

*Racó de l’Art: Exposició de pintura. Al Centre Cívic Vialrtagues.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos). Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

*MONESTIR

Només visites guiades i/o concertades. Tel. Museu d’Història 972 821575 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

*ANTIC HOSPITAL – MUSEU D’HISTÒRIA SANT FELIU DE GUÍXOLS (c/de l’Hospital, 33-35)

Horari: de dimarts a dissabte d’11 a 13h i de 17 a 19h. Diumenges i festius d’11 a 14h. Dilluns tancat. Dimecres 1 de novembre d’11 a 14h.

 

*TURÓ DELS GUÍXOLS-SALVAMENT

Només visites guiades i/o concertades. Tel. Museu d’Història 972 821575 o c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11):

Cada diumenge Ball de 18 a 22h, amb DJ Toni i DJ Pere. Per a més informació i/o entrades: www.salalasvegas.com.

 

*Ball social de salsa i bachata. Cada diumenge de 19 a 23h a The Pink Elephant Hotel (Pg. de Sant Pol, 97). Preu entrada: 10€ (amb consumició inclosa). Més informació a: www.thepinkelephanthotel.com

 

*Museu de la Joguina. El museu romandrà tancat per trasllat al número 12-14 de la mateixa Rambla. Més endavant es comunicarà la data d’inauguració del nou local.

 

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic

OFICINES D'INFORMACIÓ
I ATENCIÓ CIUTADANA (OIAC)

Seu Central: Plaça del Mercat 6-9
oiac@guixols.cat · Tel. 972 32 70 00

Seu a Vilartagues: Plaça de Salvador Espriu s/n
oiac@guixols.cat · Tel. 972 82 01 01

Horari: feiners de 9 a 14 h 

Els nostres mitjans socials: Facebook | Twitter | Instagram 

Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

©  Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols
Avís legal · Accedir · Crèdits