Cinema a Sant Feliu de Guíxols

Cartellera del Cicle Gaudí a Sant Feliu de Guíxols 2022/2023

🎬 Pàgina oficial del Cicle Gaudí de Cinema

 

"42 segundos"

El Cicle Gaudí inicia una nova temporada amb 42 segundos la darrera pel·lícula basada en fets reals de Dani de la Orden i Alex Murrull. Amb Jaime Lorente i Álvaro Cervantes com a protagonistes, el film ens explica la gran història que s'amaga darrere de la participació de la selecció espanyola de waterpolo durant les Olimpíades de Barcelona de l'any 1992. 

Pocs mesos abans de la competició, l'equip sent que no està preparat, conscients de la necessitat d'un impuls, busquen el gran canvi amb l'arribada d'un nou entrenador amb fama de dur. Esforç, tensió, patiment, il·lusió i companyonia els portaran a acostar-se al somni de qualsevol esportista: l'or olímpic. 

42 segundos tracta la rivalitat entre jugadors i la perseverança des d'una perspectiva diferent de la d'altres pel·lícules esportives. Tot un reflex de què, moltes vegades, les derrotes també fan història. 

Entrades aquí: https://entradas.codetickets.com/entradas/42-segundos/35212/ciclegaudidecinema/online

 

 

Les projeccions del 'Cicle Gaudí' a la Sala Abat Panyelles

Des de gener de 2021, el Cicle GaudíCircuit Estable de Cinema Català ha passat a realitzar les projeccions dels seus films a la Sala Abat Panyelles, a la quarta planta del Monestir de Sant Feliu de Guíxols

Aquest emplaçament mostra l’aposta de l’Ajuntament de la ciutat pel cinema, donant un nou ús a aquesta carismàtica sala del l’històric edifici benedictí. El nou indret disposa de prop de 90 localitats.

A més de comptar amb ascensor -cosa que possibilita l'accés a les persones amb mobilitat reduïda-, també consta de calefacció, butaques còmodes i una bona sonoritat, entre d'altres facilitats. Amb aquesta nova ubicació es contribueix a donar un nou impuls del Cicle Gaudí a la ciutat.

Imprimeix Correu electrònic