ACTIVITATS
SANT FELIU DE GUÍXOLS
DE L’1 AL 28 DE FEBRER DE 2022
 
www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual de la Covid-19. Per a consultes: Tel. 972 820051 (Oficina de Turisme) o www.visitguixols.com i www.guixols.cat

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.
*Temps d’Uriços fins a finals de febrer. Consulteu els restaurants participants a i www.visitguixols.com.
*Cuina del Bacallà i Peixopalo: Del 2 de març al 14 d’abril (Quaresma). Els restaurants participants a la campanya presenten menús elaborats amb aquests ingredients tan típics de la Quaresma. Informació dels restaurants participants a www.visitguixols.com.
*Vols comprar el doble CD de la Capital de la Sardana? Es pot reservar i comprar a un preu de 25€ (20€ per als socis de l’Agrupació Amics de la Sardana). Cal trucar al 655 75 82 35 o escriure un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
*Guíxols Escena – Teatre i Música professional: Començar (La Villarroel), dissabte 12 de març a les 21h. Una teràpia integral (La Villarroel), dissabte 9 d’abril a les 21h. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Per a més informació i entrades: www.guixols.cat/teatre. 
*Teatre Tívoli. Musical: Cantando bajo la lluvia: Divendres 11 de març. Informació i inscripcions: El 7, 8 i 9 de febrer al Casal Tueda, c/ Gravina 39-42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
*Excursió i calçotada a Sant Sadurní d’Anoia: Dijous 24 de febrer. Informació i inscripcions: El 10 i 11 de febrer al Centre Cívic Tueda, c/ Gravina 39-42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
*Excursió i calçotada a Argentona. Visita al Museu del Càntir i a la fàbrica de les galetes Trias de Santa Coloma de Farners: Dijous 10 de març. Informació i inscripcions: Dimarts i dijous d’11 a 13h al Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu. Tel. 972 820101.
*Avançament viatge en AVE: Cádiz (pueblos blancos), Sevilla, Huelva (El Rocío). Del 4 al 10 d’Abril. Informació i inscripcions: Al Centre Cívic Tueda, c/ Gravina 39 42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
*Caminada per la Igualtat: Dissabte 5 de març. Ruta del Carrilet Santa Cristina-Vall d’Aro i Sant Feliu de Guíxols. Informació i inscripcions: Punt d’Igualtat Santa Cristina d’Aro, Ajuntament Platja d’Aro i SIAD Sant Feliu de Guíxols. 
*Servei d’assessorament psicològic del SIAD. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al telèfon 972 820101. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, 1r pis, plaça Salvador Espriu s/n. 
*Festival Porta Ferrada 2022: Entrades ja a la venda! Per a informació i entrades, adreceu-vos a la web oficial del festival www.portaferrada.cat i/o al punt de venda oficial, Can Solés (C/ Sant Pere, 41).
*Carnaval 2022: A causa de les normatives sanitàries vigents, els municipis de Santa Cristina d’Aro, Castell-Platja d’Aro-S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols han acordat posposar la celebració del Carnaval al 1r cap de setmana d’abril.

 

 

Dimarts 1 de febrer
*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 

Dimecres 2 de febrer
*Sessions grupals: Parelles sanes versus relacions tòxiques. Com detectar-les i gestionar-les correctament. A càrrec de la psicòloga Anna Agustí. De 15.15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. 
*Els dimecres de la Manduca. Tallers sobre sostenibilitat. A la cuina no es llença res. A les 19h a la Manduca (c/ Sant Adolf, 16). 

Dijous 3 de febrer 
*Bibliomakers: Realitat augmentada i disseny 3D. Taller de tres dies per aprendre a utilitzar les eines per crear marcadors que mitjançant la càmera del telèfon o la de l’ordinador podran mostrar elements de realitat augmentada creats pels participants. Inscripció prèvia:  https://forms.gle/JCHsVztibbqW2ENL9. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 4 de febrer
*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.  
*Assemblea General de Socis del Casal de Gent Gran Salvador Espriu. A les 18h al Centre Cívic Vilartagues. 
*Cicle Literari: Presentació del llibre On és Saorsa  de Joana Mallol Mestre. Presenta l’acte Àngela Ribas. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 
*Club de Lectura de narrativa: Joventut sense Déu, d'Ödön von Horváth. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dissabte 5 de febrer
*VII GuíxolsCup – ILCA. A l’Escullera del port. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. *L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vau casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm. 
*Presentació del programa Àngel Jiménez de Memòria Democràtica. A les 11h a la sala Panyelles del Monestir (si se sobrepassa l’aforament previst l’acte es traslladarà al Teatre). En ser un acte amb cita prèvia, la reserva s’ha de fer a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 82 15 75. Amb participació del propi homenatjat, Àngel Jiménez, fundador dels Tallers d’Història i pioner en la recerca per a la reparació de les víctimes del franquisme; Josep Melcior Muñoz, (primer tinent d’alcalde i regidor de Patrimoni Cultural), Joaquim Borràs (Arxiver en cap de l’Ajuntament de Barcelona) com a moderador, Joaquim Nadal (catedràtic d’Història Contemporània i professor emèrit de la UdG), Ramon Alberch (president d’Arxivers sense Fronteres-Internacional), Salomó Marquès (catedràtic d’Història de l’Educació i professor emèrit de la Universitat de Girona), Gemma Tribó (ponent col·laboradora dels Tallers d’Història. Doctora en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona), Carles Motas (Alcalde de la Ciutat).
*Cicle Literari: Presentació del llibre Lawfare. L’estratègia de repressió contra l’independentisme català  de Damià del Clot. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

Diumenge 6 de febrer
*VII GuíxolsCup – ILCA. A l’Escullera del port. Organitza: Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. *XVII Concurs de Teatre Amateur 2021 - 2022. Adreça Desconeguda amb la companyia QUETCC, de l’Hospitalet de Llobregat. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preu únic: 10€. Venda d’entrades: El mateix dia de la funció d’11 a 13h i a partir de les 17h a la taquilla del teatre. Per a més informació: www.benetescriba.cat. Organitza: Agrupació Teatral Benet Escriba. Col·labora: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

Dilluns 7 de febrer
*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414.  
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17.30h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 19h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 

Dimarts 8 de febrer
*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17.30h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 19h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 

Dimecres 9 de febrer
*Sessions grupals: Parelles sanes versus relacions tòxiques. Com detectar-les i gestionar-les correctament. A càrrec de la psicòloga Anna Agustí. De 15.15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17.30h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Aules Culturals: Salut Les articulacions i com cuidar-les? A càrrec de la Dra. Carme Lafay. Radiòloga i escriptora. Gratuït. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 19h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 

Dijous 10 de febrer
*Bibliomakers: Realitat augmentada i disseny 3D. Taller de tres dies per aprendre a utilitzar les eines per crear marcadors que mitjançant la càmera del telèfon o la de l’ordinador podran mostrar elements de realitat augmentada creats pels participants. Inscripció prèvia:  https://forms.gle/JCHsVztibbqW2ENL9. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17.30 a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 19h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 

Divendres 11 de febrer
*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.  
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 17.30 a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Setmana de microconcerts. A càrrec dels alumnes de l’Escola de Música. A les 19h a l’Auditori i aula 1.1 de l’Escola de Música. Durada: 40 minuts aprox. Gratuït. Organitza: Escola Municipal de Música. 
*Cicle Literari: Presentació del llibre Contra l’adversitat d’Oriol Junqueras. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 
*Microcicles a l’Ermita: Conferència El perquè de l’emergència climàtica, a càrrec de Biel Jover.  A les 19h a l’Ermita de Sant Amanç. Gratuït. Organitza: L’Entitat Mascanada6 i col·labora l’Associació Ardenya. 

Dissabte 12 de febrer
*Botiga al carrer. Descomptes molt interessants a les botigues del centre durant tot el dia. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.
*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vàreu casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm. 
*Connecta amb el patrimoni: Visita i taller familiar de prehistòria. A càrrec d’Atzagaia. A les 11h a l’Antic Hospital. Visita participativa “Quan les pedres parlen, el megalitisme a Catalunya” i taller de prehistòria. Preu: 4€ no membres / 2€ membres Amics del Museu. Inscripcions al Museu d’Història i a l’Oficina de Turisme. Per a més informació: https://museu.guixols.cat/activitats/index.php. Organitza: El Museu d’Història. 
*Dinar germanor de l’Associació Ardenya, Patrimoni i Natura. A l’Ermita Sant Amanç. Organitza: Associació Ardenya, Patrimoni i Natura. 

Diumenge 13 de febrer
*Botiga al carrer. Descomptes molt interessants a les botigues del centre. Organitza: Associació Guíxols Comerç i Turisme.
*Festa anual de les colles Sardanistes: Premis del Campionat de Catalunya 2021 (Memorial Joaquim Tristany). A les 11h al 1r pis del Nou Casino La Constància. -Ballada amb la cobla Contemporània. A les 12h als Jardins Juli Garreta. Hi haurà cadires a disposició dels assistents. En cas de mal temps al col·legi l’Estació. Acte gratuït. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.

Dilluns 14 de febrer
*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414.  

Dimarts 15 de febrer
*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 
*Cine-Filo: Cicle de cinema i educació. Fences. Projecció de la pel·lícula i posterior xerrada-debat amb Pere Cortada, professor d’immigració i ciutadania UdG. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Dimecres 16 de febrer

*Quarta edició de les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes Sant Feliu de Guíxols. Format virtual. Les activitats estan obertes a tothom (no cal ser alumnat de l'escola), i són gratuïtes. Les persones interessades han d’omplir un formulari d’inscripció aquí per a cadascuna de les sessions a les quals volen assistir, (teniu temps de fer la inscripció fins a 10 minuts abans de cada sessió).  També trobareu més informació de les sessions online aquí
*Sessions grupals: Parelles sanes versus relacions tòxiques. Com detectar-les i gestionar-les correctament. A càrrec de la psicòloga Anna Agustí. De 15.15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. 
*Aules Culturals: 30 itineraris per l’Ardenya – Cadiretes.  A càrrec de la Dr. Antoni Beltran i del Sr. Néstor Sanchís, dibuixant. A les 18h al Centre Cívic Tueda. Organitza: Casal Tueda APITE. 

Dijous 17 de febrer

*Quarta edició de les Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes Sant Feliu de Guíxols. Format virtual. Les activitats estan obertes a tothom (no cal ser alumnat de l'escola), i són gratuïtes. Les persones interessades han d’omplir un formulari d’inscripció aquí per a cadascuna de les sessions a les quals volen assistir, (teniu temps de fer la inscripció fins a 10 minuts abans de cada sessió).  També trobareu més informació de les sessions online aquí
*Bibliomakers: Realitat augmentada i disseny 3D. Taller de tres dies per aprendre a utilitzar les eines per crear marcadors que mitjançant la càmera del telèfon o la de l’ordinador podran mostrar elements de realitat augmentada creats pels participants. Inscripció prèvia:  https://forms.gle/JCHsVztibbqW2ENL9. A les 17 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Book Club: Daisy Jones and the six, de Taylor Jenkins Reid. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 19.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

Divendres 18 de febrer
*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.  
*Música i descobertes! Cicle de concerts, tallers i xerrades musicals: Concert de flauta. A les 19h a l’Auditori de l’Escola de Música. Gratuït. Durada uns 50 minuts. Organitza: L’Escola Municipal de Música. 
*Cicle Gaudí – Cinema: Las Leyes de la Frontera. A les 21h a la Sala Abat Panyelles al Monestir. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, amb el carnet jove 3€. Per a més informació i venda d’entrades a www.guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. 

Dissabte 19 de febrer
*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vàreu casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm. 
*Hora del Conte: Contestoltes. Dins del bagul que acompanya a la conta contes en sortiran els personatges, la música i les disfresses que desfilaran per la sessió. A càrrec d’Íngrid Domingo. Per a nens i nenes a partir de 3 anys. A les 12 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*MicroCicles de l'Ermita de Sant Amanç, activitats impulsades per Mascanada6: Pedro Burruezo i Nur Camerata (19h). Presenten el seu darrer disc, "al-Majnún" (Satélite K). Un compendi de peces inspirades en el món d'al-Andalus i/o també algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes. El dia del concert a Sant Feliu de Guíxols el grup enregistrarà un videoclip de la cançó “Leylum adyib” per a la promoció del seu darrer àlbum.
*Cicle Literari: Presentació del llibre Setenta-tres dies amb el pare d’Isidre Grau. Presenta l’acte el metge i excursionista Antoni Beltran. A les 19h a la Casa Irla, c/ Algavira 65-69. 

Diumenge 20 de febrer
*Ballada de sardanes amb la cobla Almogaverenca. A les 12h als Jardins Juli Garreta. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana.
*Concert amb la cobla Almogaverenca. A les 17h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Taquilla inversa. Organitza: Agrupació Amics de la Sardana. 

Dilluns 21 de febrer
*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414.  

Dimarts 22 de febrer
*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu. 

Dimecres 23 de febrer
*Sessions grupals: Parelles sanes versus relacions tòxiques. Com detectar-les i gestionar-les correctament. A càrrec de la psicòloga Anna Agustí. De 15.15 a 16.30h al Centre Cívic Vilartagues. 

Dijous 24 de febrer
*Excursió i calçotada a Sant Sadurní d’Anoia: Informació i inscripcions: El 10 i 11 de febrer al Casal Tueda, c/ Gravina 39-42. Tel. 972 821310, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Divendres 25 de febrer
*Servei d’atenció integral a les persones LGBTI (SAI). De 9 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101. Per a més informació i assessorament, adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones (SIAD). Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu s/n.  
*Microcicles a l’Ermita: Concert d’Adrià Puntí. Presentació del disc Benvinguts d’esquena.  A les 21h a l’Ermita de Sant Amanç. Donació: 15€ (associats 12€ i menors de 13 gratuït). Organitza: L’Entitat Mascanada6 i col·labora l’Associació Ardenya. 

Dissabte 26 i diumenge 27 de febrer
*VII GuíxolsCup – Optimist. A l’Escullera del port. Organitza: El Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. 

Dissabte 26 de febrer
*L’Associació obre l’Ermita de Sant Elm. Es podrà visitar dissabtes de 10.30 a 13.30h. Al mateix temps, s’obrirà l’estatge social, per prendre un cafè o beure un refresc, fullejar els àlbums amb fotos dels casaments i esdeveniments més importants dels 30 anys de l’Associació. Si us vàreu casar a l’Ermita de Sant Elm, feu-nos arribar una foto. Si només en teniu una, farem una còpia i l’original us el retornem. Organitza: Els Amics Ermita i Paratges de Sant Elm. 

Dilluns 28 de febrer
*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades per l’entorn natural i urbà del municipi mantenint la distància de seguretat i dirigides per professionals experts. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà. Cal inscripció prèvia. No es facilitarà bastons de marxa nòrdica. Places limitades. Es recomana portar roba i calçat còmodes i aigua per hidratar-se. Per a més informació de l’activitat i inscripcions podeu contactar amb: Estela Gómez – Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. – Tel. 677028414.  


CURSOS
*Fotografia. Dimecres de 20 a 22h al Casal Tueda. Fins a l’abril. 24h de teoria amb la projecció de més de 1000 imatges. 2 sortides pràctiques, un diumenge matí i un divendres vespre. Preu: 75€ tot el curs (o 2,5€ hora). Per a inscripcions o més informació: Jordi Gallego tel. 652921205; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.; www.gallego.cat 
*Taller de piano per a no pianistes. A l’Auditori de l’Escola Municipal de Música. Del 11 de febrer al 8 d’abril. Cada divendres de 19.45 a 20.30h. Durada: 45 minuts. Preu: 60€ (8 sessions). Places limitades. Tel. 972 821393, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
*Taller de guitarra d’acords. A l’Aula 1.1 de l’Escola Municipal de Música. Del 11 de febrer al 8 d’abril. Cada divendres de 18.30 a 19.15h. Durada: 45 minuts. Preu: 60€ (8 sessions). Tel. 972 821393, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit

Cada dimecres
*Conversa en anglès. De 11.30 a 12.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Cada dijous
*Conversa en italià. De 19 a 20h. A càrrec de Grazia di Dio a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Cada divendres
*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Inscripcions i més informació: 972324057 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 


*Cursos del Casal de Gent Gran Salvador Espriu

*Sevillanes: Els dimarts de les 15 a les 16.30h amb la Bailaora “La Bicha” al Centre Cívic Vilartagues.
*Ioga: Dilluns i dijous de 16 a 17h. A càrrec d’en Cesc Quilez d’Espai Ganesha al Centre Cívic Vilartagues.  
*Manualitats: Dimarts i dijous de 16 a 18h. A càrrec de la professora Nati Fañanas al Centre Cívic Vilartagues. 
*Taller vestits de paper: Dimarts i dijous de 18 a 20h A càrrec de la dissenyadora Maruja Bolívar al Centre Cívic Vilartagues. 
*Assajos de la Coral: Divendres de 16 a 18h A càrrec del músic Jordi Giró al el Centre Cívic Vilartagues. 
*Curs de pintura: Dilluns i dimecres de 18 a 20h. A càrrec de José Miguel Catalán al Centre Cívic Vilartagues. 
*Country: Dijous de 18 a 20h. A càrrec de la professora Isabel Ortíz al Centre Cívic Vilartagues. 
*Taller de memòria: Dijous d’11 a 12h A càrrec de la psicóloga Anna Agustí al Centre Cívic Vilartagues
Per a més informació i inscripcions, adreceu-vos al despatx del Casal els dimarts i dijous d’11 a 13h.


*Cursos del Casal de Gent Gran Tueda
*Gimnàstica de manteniment: Dilluns, dimecres i divendres, grup 1. Dimarts i dijous, grup 2, de les 10.15-11.15h. Monitora d’Esports Montse. Al Pavelló La Corxera.
*Taller de Memòria. Els divendres de 16 a 17h grup 1, de 17.15 a 18.15h, grup 2 i de 18.30 a 19.30h, grup 3. A la biblioteca del casal. Professora Anna Puig.
*Anglès Gramàtica: Els dimarts de 10 a 11h grup 1 i d’11 a 12h. Grup 2. A la biblioteca del casal. Professora Marian.
*Català: Els dimarts de 17 a 18.30h grup 1 i els dijous de 17 a 18.30h.grup 2. A la biblioteca del casal. Professora Fina Pujolràs.
*Taller de Pintura. Els dijous de 16 a 17.45h grup 1 i de 18 a 19.45h grup 2. A la sala 1 del Centre Cívic Tueda. Professora Margarita Ayats.
*Patchwork: Els dimecres de 17 a 20h. A la sala del bar del Centre Cívic Tueda. Professora Sílvia Giménez.
*Ioga: Els dilluns i els dijous. De 9.30 a 10.30 Grup 1 i de 10.30 a 11.30h Grup 2. Professor Cesc Quilez. Al Pavelló d’Esports Carles Nadal.
*Manualitats: Els divendres de 16 a 19h. Sala 1 del Centre Cívic Tueda. Professora Susana.


EXPOSICIONS:

*Exposició Urbex: Descobrint el buit del temps. Fins al 8 de febrer. La fotògrafa Zayas Levan ens il·lustra amb una sèrie de fotografies la sensació del buit, que ens deixa el pas del temps. A la zona d’exposició del Centre Cívic Vilartagues. 
*Exposició fotogràfica: Exposició Homenatge a Josep Lois Clemente. Fins al 28 de febrer. Mostra de reconeixement i homenatge al fotògraf palamosí Josep Lois Clemente, que va morir el passat 29 d’abril de 2021 a l’edat de 59 anys. Membre de l’AFiC (Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols). Organitza: AFiC en col·laboració de Maria Dolors Bahí Bofill, vídua de Josep Lois. Visites: horari d’obertura de la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.
*Exposició Aires de tardor de Sergi Marcos.  Fins al 13 de març a la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). 
*El Racó de l’Art: Exposició de pintura de Glòria Orozco. Al Centre Cívic Vilartagues. 
*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).
Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

*MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR
-Guíxols. Eines i creences. Una exposició sobre la cultura ibera a la nostra ciutat – Planta 1
-El Monestir i la vila. La progressiva formació de la vila a l’entorn del monestir benedictí- Planta 1
-Torre del Fum i Porta Ferrada. Dos espais patrimonials i un mirador privilegiat - Planta 1
-Albertí, l’etapa suïssa. Pintura de Josep Albertí i Corominas – Planta 3
Horaris: De dimarts a divendres de 10 a 14 h. Dissabtes de 10 a 18 h. Diumenges i festius de 10 a 14 h. Dilluns tancat 


*L’ANTIC HOSPITAL 
-Espai del metge rural. La ciutat saludable – Planta 1
-Exposició Quan les pedres ens parlen, megalitisme a Catalunya. 
Horaris: De dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 17 a 19 h. Diumenges i festius d'11 a 14 h. Dilluns tancat. 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS
*Programació de la Sala de Festes Las Vegas (c/ Colom, 11). Per a més informació i/o reserves: 659 05 26 24 (Marc).
*Taller familiar: Màscares de fang. Divendres 4 de febrer, de 17h a 19.30h. Preu: 50€ Adult + nen + berenar. Més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o trucant al 615 409 943. Organitza: TAPS Taller d’Art Plàstiques, c/ Girona, 40.


 

Imprimeix