ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

DE L'1 AL 30 DE JUNY DE 2021

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

www.visitguixols.com: totes les activitats en català/ todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

Aquestes activitats poden estar subjectes a canvis i/o anul·lacions, depenent de l’evolució de la situació actual de la Covid-19. Per a consultes: Tel. 972 820051 (Oficina de Turisme) o www.visitguixols.com i www.guixols.cat

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

*Campanya gastronòmica de Peix Blau Ganxó. Fins al 27 de juny. Per a més informació: https://www.visitguixols.com/ca/agenda/calendari/article/47-gastronomia/22229-peix-blau-ganxo-4.html.

*Visites patrimonials: Les torres de defensa del monestir benedictí al vostre abast!

No us perdeu l’oportunitat d’accedir a l’espai superior de la torre del Corn, la resta de circuit patrimonial i les exposicions del Museu d’Història al Monestir amb l’acompanyament de l’audioguia gratuïta descarregable als dispositius Android. Aquest circuit ampliat es podrà visitar els caps de setmana. Accés gratuït amb aforament limitat i itinerari d’entrada i sortida independents. Organitza: Museu d’Història.

*59è Festival de la Porta Ferrada: Per consultar el programa i comprar les entrades a www.festivalportaferrada.cat i a la botiga “Can Solés”, c/ Sant Pere 41.

*Casal d’Estiu: Inscripcions la web ciutada.guixols.cat o bé presencialment al Punt Jove (c/ Mall 61) de dilluns a divendres de 9 a 13h, tel. 972 327360 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..  (Les inscripcions es faran del 10 al 21 de maig 2021).

*Escola d’Adults: Preinscripció Curs 2021-2022. Dates: 21, 22 i 28 de juny de 17 a 20h. 23, 25 i 29 de juny de 10 a 13h. Cal portar una fotocòpia del DNI i dues fotografies recents. Centre Cívic Vilartagues, plaça Salvador Espriu, 2n pis, tel. 972 821022.

*Curs estiu “Temples i Tombes: La Religió Egípcia a la Necròpolis de Tebes”. Del 12 al 16 de juliol de 17.15 a 20.15h, a la Sala Abat Panyelles del Monestir. Per fer les inscripcions: www.fundacioudg.org. Organitza: Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

*Preinscripció i matrícula 2021-2022. Es farà a través de la plataforma GWIDO (https://guixols.gwido.cat) de l’1 al 11 de juny alumnes actuals i del 7 al 14 de juny alumnes nous. Per consultes i més informació: Tel. 972 821393/ Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Agent de salut: Dinamitzacions de sensibilització, atencions individuals, espai salut del Punt Jove, assessorament a professional. Per a més informació: 619 155 036 i Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Servei d’assessorament psicològic. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació: adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Servei d’Atenció Integral a les persones LGBTI (SAI). Per a informació i assessorament cal sol·licitar cita prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 972 820101.

*Obertura de la Caseta del Salvament de Nàufrags: A partir del dijous 24 al 15 d’agost. De dilluns a diumenge de 18 a 20.30h. Exposició Dins d’una mar menuda de la col·lecció Néstor Sanchiz de miniatures navals dins flascons de perfum.

 

 

Dimarts 1 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Dijous 3 de juny

*Xerrada Com parlar de sexe als nostres infants. En línia mitjançant la plataforma zoom. Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 18h. Organitza: SIAD.

*Xerrada Com parlar de sexe als nostres adolescents. En línia mitjançant la plataforma zoom. Inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 20h. Organitza: SIAD.

*Book Club: The secret life of bees, de Sue Monk Kidd. A càrrec de Dawn Keltie, llicenciada en literatura anglesa. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 4 de juny

*Club de Lectura de Narrativa. Apropiació indeguda: Una novel·la sobre l’amor de Lena Andersson. A càrrec de l’escriptor Toni Sala. A les 20h a la Biblioteca Pública Octavi Viader I Margarit.

 

Dissabte 5 de juny

*Dia de l’associacionisme i cultura popular. Concert de la Cobla Jovenívola de Sabadell i el passant de Rafael Figueras. A les 18h al Passeig del Mar. En funció de la normativa vigent de prevenció de la Covid-19, l’acte es traslladarà al Col·legi l’Estació. Organitza: Agrupació amics de la Sardana i Colla Gegantera Ganxona.

*Presentació del llibre Ànima de Tramuntana de Núria Esponellà. Premi Prudenci Bertrana 2020. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

 

Dilluns 7 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 8 de juny

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

 

Divendres 11 de juny

*Presentació del llibre Lying for Unit de Michael Strubell. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

*Cicle Gaudí – Cinema: My Mexican Bretzel (Documental). Apta per a tots els públics. Direcció: Núria Giménez Lorang. Versió original sense diàlegs. A les 21h al Monestir. Durada: 74min. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, amb el carnet jove 3€. Les entrades s’han de comprar a través de guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

Dissabte 12 de juny

 

*Jornada de portes obertes. Classes d’introducció a la vela, caiac i paddel surf per nens, campanya de sensibilització per als esports marítims, recollida de plàstics (edat mínima 7 anys, places limitades amb reserva prèvia). De 10 a 13h al Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols. Informació i inscripcions: 972 321700, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Guíxols Escena Primavera 2021 – Obra de teatre Les Aventures del Lleó Vergonyós amb la companyia El Pot Petit. “Explica’m – Fira del conte i altres històries”. Espectacle musical i de titelles. Durada: 50min. Edat recomanada: Infants de 2 a 5 anys i famílies. A les 17h. Nova funció a les 12h. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Preus: Entrada general 10€. Venda d’entrades a través de www.guixols.cat/teatre o codetickets.com. Més informació a www.guixols.cat/teatre.

*Xerrada col·loquí Sant Feliu de Guíxols anys 60. Una festa permanent. Amb Jaume García Vall – Llosera. A les 19h a la Casa Irla ( C/ Algavira, 65-69).

 

Dissabte 12 i diumenge 13 de juny

✏️ EXPLICA’M 6a FIRA DEL CONTE I ALTRES HISTÒRIES: Un cap de setmana a la ciutat amb el conte com a fil conductor, com a relat d’històries per a nens, però també per a joves i adults. Parades de llibres, il·lustradors i artesania amb producte relacionat amb el conte pels carrers del centre de la ciutat; espectacles de gran qualitat artística en diferents espais i per a tots els públics; activitats tematitzades en família i molt més...

✏️ Dissabte 12 de juny

De 10 a 20h Fira del conte. Al Passeig del Mar. Parades de llibres, il·lustradors i artesans amb producte relacionat amb el conte als carrers del centre de la ciutat.
A les 10.30 h La importància de les històries socials. Xerrada i contacontes. Per a tots els públics. Al Pati de l’Antic Hospital. Organitza: Viu l’autisme.
A les 11h En Murri ja no hi és. Presentació amb Marc Juera, escriptor i Òscar Garcia “Calibos”, il·lustrador. A l’Espai 1 del Passeig del Mar.
A les 12h There’s no place like space. Storytelling en anglès. Per a nens i nenes de 3 a 10 anys. A càrrec de Kids & Us. A l’Espai 2 del Passeig del Mar. Organitza: Kids & Us.
A les 12h Les aventures del lleó vergonyós amb la companyia El Pot Petit. Espectacle musical i de titelles. Per a nens i nenes de 2 a 5 anys. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer.
A les 13h Els contes del per què. Presentació a càrrec de la Llibreria l’Orella Verda. Per a nens i nenes a partir de 3 anys. A l’Espai 1 del Passeig del Mar. Organitza: Llibreria L’Orella Verda.
A les 16h Taller En Murri ja no hi és. A càrrec d’Òscar Garcia, “Calibos”. Per a nens i nenes a partir de 4 anys. A l’Espai Taller del Passeig del Mar.
A les 16.30h La Tureta i una llum invisible. Presentació a càrrec de Pau López, autor. Per a nens i nenes a partir de 3 anys. A l’Espai 1 del Passeig del Mar. Organitza: Excellence Editorial
A les 17h Pànids. Espectacle de titelles a càrrec de l’Associació de Flequers de les Comarques Gironines. Per a tots els públics. Al c/ Sant Roc (davant de la Fleca Ca la Nati). Organitza: Associació de Flequers de les Comarques Gironines.
A les 17h Les aventures del lleó vergonyós amb la companyia El Pot Petit. Espectacle musical i de titelles. Per a nens i nenes de 2 a 5 anys. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer.
A les 17.30h Gina Ginger’s birthday party. Storytelling en anglès. Per a nens i nenes de 3 a 10 anys. A càrrec de Kids & Us. A l’Espai 2 del Passeig del Mar. Organitza: Kids & Us.
A les 18h La botiga gegantina de la imaginació. Contacontes a càrrec d’Olga Cercós. Per a tots els públics. A l’Espai 1 del Passeig del Mar. Organitza: Editorial Tramuntana.
A les 18h Aparador pintat a càrrec de Coaner Codina, il·lustradora d’Un talp al meu jardí. Per a tots els públics. A la placeta Maragall. Organitza: Llibreria Nobel.
A les 18.30h i a les 19h Contes de por (amb visita a la Sala del Terror). Contacontes. Per a nens i nenes a partir de 8 anys. Al Museu d’Història de la Joguina (La Rambla, 48-50). Organitza: Museu d’Història de la Joguina.
A les 19.30h Fly me to the moon. Espectacle de clowns amb la companyia Leandre Clown. Per a tots els públics. A la plaça del Mercat 1 d’octubre.
A les 22h Contes i altres històries de nit. Contes per a adults. A càrrec de Geòrgia Bonell. A partir de 18 anys. Punt de trobada: Cementiri.

 

✏️ Diumenge 13 de juny

A les 11h Un talp al meu jardí. Presentació a càrrec de Martí Gironell, escriptor i Coaner Codina, il·lustradora. Per a tots els públics. Al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Organitza: Llibreria Nobel
A les 12.30h A la fresca. Teatre amb la companyia Anna Confetti. Per a tots els públics. A la plaça Abadia (darrere del Monestir).
A les 18h Juli Garreta i el drac Dalmaci. Contacontes a càrrec d’Assumpta Mercader, actriu i Maria Carretero, pianista. Per a tots els públics. A la plaça del Puig. Organitza: Arxiu Municipal Sant Feliu de Guíxols.
A les 18h Els gegants de Sant Feliu de Guíxols. Conte per pintar. Per a tots els públics. A la plaça del Puig. Organitza: Colla Gegantera Ganxona.
A les 19.30h The incredible box. Teatre a càrrec de la companyia La Tal. Per a tots els públics. A la plaça del Puig.

 

Diumenge 13 de juny

*Dia Internacional dels Oceans: Activitats per a la mainada a la platja de Sant Feliu. A les 15h   Explicació d’un conte, enmarcant l’acció en la fira del conte Explica’m, juntament amb Green Peace Girona. En defensa del clima i els oceans. A les 18h Conte “l’Ona i el demà”. Organitza: l’Associació Esportiva de Vela Força 3.

 

Dilluns 14 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 15 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Taller: Dibuixar cançons, a càrrec de Marta Bellvehí. Activitat per a joves on dibuixaran amb música i a partir de la música. En aquest taller Marta Bellvehí parlarà de la seva metodologia per dibuixar cançons i també de lettering i de composició. Per a joves majors de 14 anys i adults. De 17 a 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Divendres 18 de juny

*Presentació del llibre «Sant Feliu de la Costa Brava» de Gaziel. A les 18h a la sala Abat Panyelles del Monestir. Presentació de la reedició de l'obra del periodista ganxó Agustí Calvet, conegut popularment com a Gaziel, inclòs a la col·lecció «Josep Pla». Acte a càrrec de la Diputació de Girona amb la presència del vicepresident segon de la diputació, Albert Piñeira; l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas; el director de la col·lecció, Joan Lluís-Lluís; el curador de l’edició, Lluís-Anton Baulenas, i Luis Calvet, nét de Gaziel.

 

Dissabte 19 de juny

*Presentació del llibre Paraula de jueu de Martí Gironell. Presenta Pilar Giró. A les 19h a la Casa Irla (C/ Algavira, 65-69).

*Concert tribut a The Beatles amb el grup Scarbeats. A les 22 hores a la sala Las Vegas. Entrades a la venda aquí.

*Dia Universal de la Sardana. Amb la Cobla Marinada. A les 20h als Jardins Juli Garreta. Aforament limitat amb reserva prèvia: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., 972 32 03 55 (Josep) o bé 655 75 82 35 (Dolors).

 

Dilluns 21 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 22 de juny

*Servei d’assessorament jurídic d’Igualtat. De 9 a 12h. Cal sol·licitar cita prèvia a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé trucant al telèfon 972 820101. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Espectacle musical: 1' 59'' que van canviar el món, a càrrec de Iogui Trio. Concert-relat que desgrana la història de la Bossa Nova a través dels seus protagonistes, les cançons més representatives i anècdotes teatralitzades. A les 19 h la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Aforament limitat. Reserva d’entrades a:  https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

Dimecres 23 de juny

*Revetlla de Sant Joan. Falta confirmar. Consulteu a la web www.guixols.cat.

 

Divendres 25 de juny

*Taller: La ratafia, més que un licor. A les 18h. Taller de preparació de ratafia, segons receptes tradicionals. . A l’inici del taller està previst una passejada etnobotànica per la riera de les Comes per tal d’identificar algunes de les plantes presents en la ratafia. El taller anirà a càrrec de  Montse Parada, Airy Gras, Teresa Garnatje,  Joan Vallès i  Pere Oliveras (Grup de recerca EtnoBioFiC (UB i IBB, CSIC-ICUB).

Material que cal portar: 1 recipient de boca ampla de 3 litres aproximadament, 3 litres d’anís o crema anisada de 24º, 1 cistell o bossa per recollir les plantes, 1 ganivet o tisores de podar, 1 bloc de notes i llapis. Preu: 4 €. Informació i inscripcions al Tel. 972821575 i c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Cal inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: Dilluns 21 de juny Les herbes i espècies que no trobem durant la sortida estan incloses en el preu.

*Cicle Gaudí – Cinema: No matarás (Thriller). No recomanat per a menors de setze anys. Direcció: David Victori. Versió original en castellà. A les 21h al Monestir. Durada: 92min. Entrada general 4,50€, club Vanguardia 2x1, amb el carnet jove 3€. Les entrades s’han de comprar a través de guixols.cat/cinema o codetickets. Organitza: Acadèmia de Cinema en català, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Dissabte 26 de juny

*Concert Pensant en tu amb Antoni Mas piano, Mauri Campos guitarra, Svetlana Tovstukha violoncel i Indira Ferrer soprano. Repertori popular de boleros, sardanes i ranxeres. A les 18h al Teatre Auditori Narcís Masferrer. Reserva prèvia als telèfons 655 75 82 35 (Dolors) i 972 32 03 55 (Josep).

*Visita guiada al turó dels Guíxols. A les 19h. Preu: 3€. Inscripció prèvia obligatòria Tel. 972 821575. Més informació: museu.guixols.cat.

*Discomistreet Espectacle final Mistreet Dance Studio. A les 21.30h a Guíxols Arena. Reserva d’entrades: Mistreet Dance Studio, dilluns, dimarts i dijous de 17.15 a 20.15h/ DM a @mistreetdance/whatsapp al telèfon 659550532. Organitza: Mistreet Dance Studio.

 

Dilluns 28 de juny

*Dinamització del parc urbà de salut: Sessions d’activitat física i caminades, dirigides per professionals experts. Cal inscripció prèvia. Per a més informació de l’activitat i inscripcions: truqueu o envieu un WhatsApp al 659581554 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A les 16h al parc urbà de salut Miquel Murlà.

 

Dimarts 29 de juny

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) de 10 a 14h. Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Organitza: SIAD. Per a més informació adreceu-vos al Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones. (SIAD). Al Centre Cívic Vilartagues 1er pis, a la plaça Salvador Espriu.

*Reunió de la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca). De 17 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Lectura dramatitzada: La correspondència de Margarida Xirgu, a càrrec d’Àngels Bassas, actriu i escriptora, i Esther Vila, violoncelista, dins el marc de la commemoració de l’Any Margarida Xirgu. A les 19 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. Aforament limitat. Reserva d’entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/biblioguixols

 

Cursos

*Curs d’Atenció Sanitària Immediata nivell 2 i Suport Vital Bàsic amb DEA. Curs semi presencial de 50h. Campus virtual de Creu Roja + dia pràctic DEA. Fins al 12 de juny 2021. Majors de 16 anys. Organitza: La Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.

*Curs estiu “Temples i Tombes: La Religió Egípcia a la Necròpolis de Tebes”. Del 12 al 16 de juliol de 17.15 a 20.15h, a la Sala Abat Panyelles del Monestir. Per fer les inscripcions: www.fundacioudg.org. Organitza: Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

Cada dilluns

*Conversa en italià. De 17.45 a 18.45 h a la Biblioteca Pública Octavi i Margarit. A càrrec de Grazia di Dio. Fins al dilluns 14 de juny. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada dijous

*Conversa en anglès. De 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Dawn Keltie. Fins al dijous 17 de juny. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972324057; o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

 

Cada divendres:

*Conversa en alemany. De 17.30 a 19h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit. A càrrec de Pilar Fernández. Fins el divendres 18 de juny. Inscripcions i més informació: Biblioteca Pública (972 32 40 57 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Exposicions

*Josep Amat dialoga amb l’impressionisme. Col·lecció Carmen Thyssen. Edició única on-line, visitable a: www.espaicarmenthyssen.com.

*La Penicil·lina catalana: 75 anys de l’obtenció de la Penicil·lina a Barcelona. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. Planta 1 – Espai del metge i la salut rural. Fins al 27 de juny. Una exposició que posa en valor un fet tan important com poc conegut: fa setanta-cinc anys, un grup de científics cata­lans, amb el país devastat, va ser capaç de produir penicil·lina autòctona prou estable per ser utilitzada terapèuticament. Un fet que no és menor perquè vol dir que Catalunya era el primer país de l’Europa continental que assolia la fita.

*Camins de ronda. A la seu de l’Antic Hospital Municipal. La Capella. Fins al 27 de juny. Camins de ronda recrea i posa en valor la diversitat paisatgística i social de la xarxa de senders que ressegueix la costa catalana a partir d’un guió elaborat pel geògraf i fotògraf Rafael López-Monné (Tarragona, 1964). Posteriorment al seu pas pel Museu Marítim de Barcelona, l’exposició s’exhibeix als equipaments costaners que formen part de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana. En aquesta ruta per la Xarxa, l’exposició incideix en les característiques específiques locals d’aquests senders i posa en valor el seu patrimoni costaner més proper.

*Exposició “re-Vers” d’Anna Vilarrúbias. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Fins al 4 de juliol.

*Exposició Dins d’una mar menuda de la col·lecció Néstor Sanchiz de miniatures navals dins flascons de perfum. A la Caseta del Salvament de Nàufrags. A partir del dijous 24 de juny fins al 15 d’agost. De dilluns a diumenge de 18 a 20.30h.

*Espai del rellotge. A la Cambra de Comerç (passeig del Mar, 40, baixos).

Horaris: De dilluns a divendres de 9 a 13h. Cita prèvia al telèfon 620 213 395. Tardes de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Preu entrada: 5,00€.

 

HORARIS ANTIC HOSPITAL

-Fins el 27 de juny: Divendres de 17 a 20h.

Dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 20h.

Diumenges i festius d’11 a14h.

 

HORARIS MUSEU D’HISTÒRIA - MONESTIR

De dilluns a divendres de 10 a 14.30h (visitable només exposicions planta 1 i Torre del Fum)

Dissabtes de 10 a 18h i diumenges i festius de 10 a 14h (fins al 24 de Juny).  

 

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Dissabte 19 de Juny

*Tribut a THE BEATLES amb el grup Scarbeats. A la terrassa de la Sala Las Vegas (c/ Colon, 11). Preu: 15-18 euros anticipada / 22 taquilla. Videoclip:https://www.youtube.com/watch?v=zIvBrcK1YMA

Entrades: https://www.lacatifaroja.com/ca/language_changed/espectacle/49.

 

 

 

.

Imprimeix