ACTIVITATS

SANT FELIU DE GUÍXOLS

1 AL 31 D’AGOST DE 2017

www.visitguixols.com: todas las actividades en castellano/ toutes les animations en français/ all the events in English

 

*Mercat municipal. Cada diumenge de 9 a 14h a la Plaça del Mercat i al Passeig Marítim.

Festa Major: Fira d’atraccions. Als Jardins Juli Garreta, del 28 de juliol al 7 d’agost i zona de la carretera de Palamós del 28 de juliol al 6 d’agost.

festaicon.pngFesta Major: Parada d’artesans i brocanters. Al Passeig del Mar, entre l’Ajuntament i la Rambla, del 28 de juliol al 6 d’agost.

*Biblioestiu. Fins a finals d’agost. Amb motiu del 50è aniversari de la publicació del llibre El Zoo d’en Pitus de Sebastià Sorribes, la Biblioteca dedica a aquest llibre clàssic de literatura infantil en català les activitats de lectura per a infants. Tots els que llegeixin durant l’estiu un dels llibres proposats per la Biblioteca participaran en un sorteig amb diferents premis. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

*Biblioplatja. Fins al 3 de setembre. Durant els mesos d’estiu, la Biblioteca disposarà de servei de lectura per a infants, joves i adults a la platja gran de Sant Feliu de Guíxols. De dilluns a diumenge d’11 a 13h i de 15.30 a 17.30h.

*Festival Porta Ferrada (fins al 19 d’Agost). Venda d’entrades: www.portaferrada.cat/ i a la botiga de música Sol Negre.

*Casals Estiu 2017: Consulteu tota la informació i descarregueu-vos el fulletó PDF a www.guixosl.cat. Per a més informació: Punt d’Informació Juvenil, c/ del Mall 61, tel. 972 327360, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

*Club infantil a la Platja de Sant Pol (de 3 a 12 anys). Fins al 10 de setembre cada dia d’11.30 a 13.30h i de 16 a 18h. Preu: 1€/h.

*Parades d’artesania al passeig de Sant Pol. Cada dia de 18h a 1 de la matinada.
* Obertura de la Caseta del Salvament de Nàufrags i Niu de Metralladores, espais del Museu d’Història. Fins a finals d’agost, de dilluns a diumenge de 17 a 20h.

*Projecte de Community Dance Guíxols-Berlín 2017 (Dansa Teatre): Cooperació artística entre alumnat de la Universitat de Berlín i la població de Sant Feliu de Guíxols per promoure la Igualtat entre les persones. Dirigit per la coreògrafa i directora Meritxell Campos Olivé. Adreçat a artistes, professionals, amateurs i principiants per ballar, cantar i actuar. Assaigs intensius del 19 al 26 d’octubre i espectacles el 27 i 28 d’octubre. Interessats: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i 972.82.01.01. Període d’inscripció fins al 24 de setembre. Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

FESTA MAJOR

 

Dimarts 1 d’agost

*Cercavila aquàtica, Festa de l’Escuma i Inflables aquàtics. A les 11h. Recorregut: plaça Monestir, passeig del Mar, passeig dels Guíxols, ctra. Palamós i final a la plaça Miquel Murlà. Organitza: Associació de Festes Ganxones.

*Celebració ecumènica de la Festa Major i Ofrena Floral de la Colla Gegantera Ganxona. A les 12h a la parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*Torneig de botifarra. A les 17h a l’esplanada del Salvament. Inscripcions gratuïtes a les 16.30h al mateix espai. Per a més informació: Facebook cljguixols. Organitza: Uuhquexungu!!/ Consell Local de Joves.

*Concert de Festa Major amb La Principal de la Bisbal. A les 19h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Missa solemne en honor a Sant Feliu. A les 20h a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels.

*Gimcana Jove. A les 21h a l’Escenari davant l’Ajuntament. Més informació: facebook/cljguixols. Organitza: Consell Local de la Joventut de SFG.

*Audició de tres sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. A les 23h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Ball de Nit amb La Principal de la Bisbal. A les 0.00h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

*Nit de Festa amb DJ Cristian Pérez. A les 2.30h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dimecres 2 d’agost

*IV Concurs de menjar síndria. A les 19h al passeig del Mar. Inscripcions prèvies: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al mateix espai. Organitza: Els Ben Parits / Consell Local de Joves. Per a més informació: Facebook cljguixols

*Missa solemne en honor a la Mare de Déu dels Àngels. A les 20h a la parròquia Mare de Déu dels Àngels.

*Cercavila amb Percussió Ganxona. A les 21h. Sortida des de la Plaça del Mercat.

*Nit de Festa amb “Vaparir Tour”. A les 0.00h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dijous 3 d’agost

*Exhibició de Breakdance. A les 18.30h. Passeig del Mar. Organitza: Consell Local de Joves. Més informació: facebook/cljguixols.

*Sardanes amb la cobla Ciutat de Girona. A les 20h al passeig dels Guíxols (davant Cambra de Comerç).

*Correfoc amb els diables d’en Pere Botero. A les 23h. Recorregut: Nou Casino de la Constància, Passeig del Mar, Rambla Vidal, Placeta Sant Joan, c/ Hospital, c/ Joan Goula i espectacle final a la Plaça del Mercat.

*Nit de Festa amb Gertrudis i Itaca Band. A les 0.00h a l’escenari de davant de l’Ajuntament.

 

Divendres 4 d’agost

*Jocs de Cucanya. A les 11h a la platja de Sant Feliu.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Concert familiar amb Damaris Gelabert. A les 20h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Sardanes amb la cobla Tres Vents. A les 20h al passeig dels Guíxols (davant Cambra de Comerç).

*Castell de Focs Artificials. A les 23.30h a la platja de Sant Feliu.

*Nit de Festa amb Hotel Cochambre i Discochambre. A les 0.00h a l’escenari davant de l’Ajuntament.

 

Dissabte 5 d’agost

*Milla popular de Sant Feliu de Guíxols. A les 19h al passeig del Mar, davant de l’Ajuntament.

Inscripcions 1 hora abans. Inscripcions gratuïtes.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Concert de Jarabe de Palo i Quercus. A les 21.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Dimarts 1 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimecres 2 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Visita guiada nocturna a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 22h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 15€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

 

Dijous 3 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.  
*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Audició de Sardanes amb la cobla Ciutat de Girona. A les 20h al Passeig – Cambra de Comerç.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Espai Clàssic. Manel Esteve. A les 21.00h al Monestir. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

Divendres 4 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Trobada per nedar. A les 9h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions gratuïtes a: www.viesbraves.com  

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*Audició de Sardanes amb la cobla Tres Vents. A les 20h al Passeig – Cambra de Comerç.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Portaferrada Kids. Dàmaris Gelabert. A les 20.00h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dissabte 5 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Campionat Petanca per Tripletes. A les 18h a les pistes municipals de petanca, club petanca Vilartagues. Preu per tripleta: 18€.

*Visites guiades. Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. Un recorregut per la història de l’emblemàtic edifici i la seva biblioteca, de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. A les 19h. Durada: 1h 15 min. Lloc de trobada: davant el Casino dels Nois (cantonada Rambla Portalet). Gratuïta, no cal fer inscripció prèvia.

En cas de no poder assistir en alguna de les visites programades, es poden concertar sota demanda (gràcies a la col·laboració dels Amics del Museu d’Història). En aquest cas, inscripcions a l’Oficina de Turisme 972 820051.

*Milla popular de Sant Feliu de Guíxols. A les 19h al passeig del Mar, davant de l’Ajuntament.

Inscripcions 1 hora abans. Inscripcions gratuïtes.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Jarabe de Palo + Quercus. A les 21.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Cançó de Taverna: Audiovisual Sant Feliu arran de mar. A la plaça del Monestir a les 22 h amb el grup Sé.

 

Diumenge 6 d’agost

*Ball per al socis amb A. Roncero. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Fangoria + La Unión. A les 21.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dilluns 7 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Cicle Música de Cambra. Trio Fortuny. A les 20.00h als Jardins del Monestir. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*55è Festival de la Porta Ferrada. La Oreja de Van Gogh. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dimarts 8 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.  
*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Zucchero. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dimecres 9 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Biblioplatja 2017: Taller Un quadre mariner, a càrrec d’Alba Navarro. Fes un dibuix de la nostra platja amb un marc sorprenent. Activitat familiar, a partir de 6 anys. A les 11h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dijous 10 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.  
*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Biblioteca: Hora del conte. Contes a la tovallola, a càrrec de Txell Faxedes. Arriba el bon temps i els llibres i els contes també els agrada sortir a prendre el sol i sentir la brisa. Els nostres contes tampoc es volen quedar a casa! Te’ls portem també a la platja! Activitat per a públic familiar. A les 19h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja). *55è Festival de la Porta Ferrada. Víctor Ullate Ballet. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

Divendres 11 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Trobada per nedar. A les 16h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions gratuïtes a: www.viesbraves.com  

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Cicle Música de Cambra. Carles Font. A les 20.00h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Audició de Sardanes amb la cobla Baix Empordà. A les 22.15h al Quiosc –Pista de basquet.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Robe. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat,www.ticketea.com,www.atrapalo.com www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dissabte 12 d’agost

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visites guiades. Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. Un recorregut per la història de l’emblemàtic edifici i la seva biblioteca, de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. A les 19h. Durada: 1h 15 min. Lloc de trobada: davant el Casino dels Nois (cantonada Rambla Portalet). Gratuïta, no cal fer inscripció prèvia.

En cas de no poder assistir en alguna de les visites programades, es poden concertar sota demanda (gràcies a la col·laboració dels Amics del Museu d’Història). En aquest cas, inscripcions a l’Oficina de Turisme 972 820051.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Espai clàssic. Lindsay Kemp. A les 21.00h al Teatre Auditori. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Cançó de Taverna: Cançons de Mar al Far del Moll. A les 22 h al Far del Moll. Grup Sé i La Taverna. Mitja part amb cremat gratuït per a tothom.

 

Diumenge 13 d’agost

*Ball per al socis amb Ciclón. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Rosario. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dilluns 14 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Cicle Música de Cambra. Quartet Arion. A les 20.00h als Jardins del Monestir. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Antonio Orozco. A les 22.45h al Guíxols Arena. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dimarts 15 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.  
*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Love of Lesbian. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dimecres 16 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del Siad).
*Biblioplatja: Taller Escultors  a la platja, a càrrec d’Alba Navarro. Entre tots crearem una escultura feta amb sorra. Activitat familiar, a partir de 6 anys. A les 11h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Els Amics de les Arts + Animals. A les 21.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

Dijous 17 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.  

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Cinema a la Fresca. A les 22h a la pl. Salvador Espriu. Organitza: AAVV Vilartagues.
*55è Festival de la Porta Ferrada. Espai clàssic. Sarah Chang & Quartet Gerhard. A les 22.30h al Monestir. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Divendres 18 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït. *Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Trobada per nedar. A les 16h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions gratuïtes a: www.viesbraves.com

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Cicle Música de Cambra. Maria Canyigueral. A les 20.00h al Teatre Auditori. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Audició de Sardanes amb la cobla Iluro. A les 22.15h al Quiosc – Pista de basquet.

*Concert de Taverna Agost. A les 22.30 h al pati de l’Escola de Música amb el grup Sé i Les Anxovetes. Preu: 3€ Mitja part amb cremat.

*55è Festival de la Porta Ferrada. Vanesa Martín. A les 22.30h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

 

Dissabte 19 d’agost

*Mercat dels Encants. De 9 a 14h a la Plaça del Mercat. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*XII Fira Paperantic. De 10 a 20h a la rambla Vidal.

*Botiga al carrer, tot el dia al centre. Organitza: l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com.

*Visita guiada familiar a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 18h h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*55è Festival de la Porta Ferrada. Electrònic Sunset. A les 19.00h a l’Espai Port. Venda d’entrades: www.festivalportaferrada.cat, www.ticketea.com, www.atrapalo.com, www.entradeslavanguardia.com, Discos Sol Negre i al telèfon 93 319 75 70.

*Sessió de contes: Històries del tren de Sant Feliu. A càrrec d’Assumpte Mercader. A les 19h, a l’antic hospital. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. Gratuït. No cal fer inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Visites guiades. Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. Un recorregut per la història de l’emblemàtic edifici i la seva biblioteca, de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. A les 19h. Durada: 1h 15 min. Lloc de trobada: davant el Casino dels Nois (cantonada Rambla Portalet). Gratuïta, no cal fer inscripció prèvia.

En cas de no poder assistir en alguna de les visites programades, es poden concertar sota demanda (gràcies a la col·laboració dels Amics del Museu d’Història). En aquest cas, inscripcions a l’Oficina de Turisme 972 820051.

 

Diumenge 20 d’agost

*XVIII Fira Iecsalis. De 10 a 20h als jardins Juli Garreta.

*Travessia Sant Feliu de Guíxols. A les 10.30h. Sortida Port Salvi, arribada a la platja Sant Feliu (davant Ajuntament), distància 1.100m. Sortida costat escullera de Garbí, arribada platja de Sant Feliu (davant Ajuntament), distància 400m. Informació/inscripcions a www.clubaquaticxaloc.com.

*Botiga al carrer, tot el dia al centre. Organitza: l’Associació Guíxols Comerç i Turisme.

*Ball per al socis amb Isla. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història. Organitza: Museu d’Història.

*Visita guiada Medievalia. S’ofereix una visita guiada a l’històric Monestir Benedictí. A les 18:30h. Preu: 5€ Venda de tiquets a l’Oficina de Turisme, també reserves al Tel. 972 82 15 75 i al correu del museu d’història: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . Places limitades.  

 

Dilluns 21 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimarts 22 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.

*Servei d’Orientació Jurídic (SOJ) gratuït de 10 a 14h, al Centre Cívic de Vilartagues (primera planta). Cal fer reserva prèvia al telèfon 972 82 01 01 o bé el c/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. /Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. És imprescindible estar empadronat a Sant Feliu de Guíxols.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimecres 23 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Biblioplatja: Taller El mar en una ampolla, a càrrec de l’Alba Navarro. Una ampolla, aigua de mar, sorra...i un ingredient secret, per a que et puguis endur un poc de mar a casa. Activitat familiar, a partir de 6 anys. A les 11h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Entrega de premis del Biblioestiu i Hora del conte: Ka-ke-ki kontes, a càrrec de la senyoreta Perleta. Desprès de l’espectacle es repetiran els premis. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Cançó de Taverna: Cantades a la platja de Sant Pol. A les 22 h al Passeig de Sant Pol amb el grup Sé.

Dijous 24 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Hatha Ioga a la platja de Sant Feliu,  a l’alçada dels Jardins Juli Garreta. De 8 a 8.50 h. Activitat gratuïta i oberta  a tothom. No cal reserva prèvia. Monitoratge a càrrec d’Espai Ganesha.

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Xerrada sobre meditació amb el Lama Gar Tul Chimi Dorjee Rinpoche. A les 18.30h a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit.

*Biblioplatja: Hora del conte. Contes la mar de salats, a càrrec de Jeep Gasulla. Contes, cançons i llegendes de la Mediterrània. Amb humor, música i alegria. Activitat per a públic familiar. A les 19h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja).

 

Divendres 25 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Festa del barri del Puig: Audició de Sardanes amb la cobla Vila de la Jonquera. A les 19h al Puig.

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

*Visita guiada nocturna a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 22h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 15€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

 

Dissabte 26 d’agost

*VII Fira Scrapmaniàtics. De 10 a 20h als jardins Juli Garreta.

*IV Nit en Blanc. Una festa nocturna dels establiments comercials i turístics de 18 a 2h. Ampli programa i variada oferta de premis dels establiments adherits. Per grans i petits amb una temàtica comú: T’atreveixes a somiar? Més informació al facebook de la Nit en Blanc. Organitza: Guíxols Comerç i Turisme Associació.

*Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 11.30 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visita guiada familiar a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 18h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 7€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Visites guiades. Tresors amagats de Sant Feliu: visita a la Biblioteca del Casino dels Nois. Un recorregut per la història de l’emblemàtic edifici i la seva biblioteca, de finals del s. XIX i XX, conservada de manera excepcional. A les 19h. Durada: 1h 15 min. Lloc de trobada: davant el Casino dels Nois (cantonada Rambla Portalet). Gratuïta, no cal fer inscripció prèvia.

En cas de no poder assistir en alguna de les visites programades, es poden concertar sota demanda (gràcies a la col·laboració dels Amics del Museu d’Història). En aquest cas, inscripcions a l’Oficina de Turisme 972 820051.

*Cançó de Taverna en Sé l’Edgar i en Dani tornen al barri. A les 22 h a la plaça de l’Empordà amb el grup Sé. Activitat gratuïta.

*Cançó de Taverna i sopar. A les 22h al restaurant Beach Club amb el grup La Taverna. Reserves a: 972 32 09 80.

 

Diumenge 27 d’agost

*Ruta del Serrà. Prova esportiva per equips de 2 persones de natació – caiac. A les 8h Concentració d’equips. A les 9h, sortida i arribada platja Sant Feliu, davant Ajuntament. Distància 7.000m. Inscripcions: www.clubaquaticxaloc.com. Organitza: Club aquàtic Xaloc.

*Ball per al socis amb Francesc Mas. A les 18h al Centre Cívic Tueda.

*Visita guiada al Salvament. A les 19h a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dilluns 28 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimarts 29 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït. *Visita guiada a l’exposició Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. A les 17 h. A l’Espai Carmen Thyssen. Preu: 12€. Reserva i venda d’entrades a l’Oficina de Turisme. www.espaicarmenthyssen.com

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dimecres 30 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Servei d’assessorament psicològic gratuït. De 10 a 13h, a la primera planta del Centre Cívic de Vilartagues (oficines del SIAD).

*Biblioplatja: Taller Una peixera particular, a càrrec d’Alba Navarro. Faràs la teva pròpia peixera i la podràs omplir amb figuretes de sal de tot el que tu vulguis. Activitat familiar, a partir de 6 anys.  A les 11h a la Biblioplatja, platja gran de Sant Feliu (al costat de la caseta de la Creu Roja).

*Activitat familiar: Contes mariners,  lectura i mímica. A les 18h, a la Caseta del Salvament de Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

 

Dijous 31 d’agost

*Gimnàstica de manteniment de gent gran a mar. De 8 a 9h a la badia de Sant Feliu. Gratuït.

*Via Brava de Sant Feliu de Guíxols. Immersió lleugera. A les 10h a la platja de Sant Feliu de Guíxols. Inscripcions gratuïtes a: www.viesbraves.com  

*Activitat familiar: Joc de pistes, fes de detectiu al Salvament! A les 18h a la Caseta del Salvament Nàufrags. Gratuït. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats. No cal inscripció prèvia. Organitza: Museu d’Història.

Exposicions:

*Del 2 al 15 d’Agost Exposició de Rafael Pi i Cros. A la Cambra de Comerç, passeig del Mar, 40.

*Fins el 20 d’agost Exposició de pintura de Aki Kuroda. A l’Espai K, c/Hospital 35. Horaris: laborables d’11 a 13h i de 18 a 20h. Festius d’11 a 14h i de 18 a 21h.

*Fins al 27 d’agost. Homenatge a Pere Manera. A la Casa Irla (c/ Algavira, 65-69). Entrada lliure i gratuïta. Horari: de dimecres a dissabte de 20 a 01h i diumenges de 12 a 17h.

*Fins al 28 d’agost “Les dones als còmics” Invisibles, erotitzades o protagonistes? La representació de les dones als còmics. A la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit en l’horari habitual d’obertura.

*Fins al 10 de setembre Exposició de pintura de Narcís Comadira i d’escultures d’Alberto Udaeta. Horari: cada dia de 19h a 21h. A l’Espai Cendròs (Rambla Vidal, 1). Entrada lliure.

*Fins l’11 de setembre Exposició “Cendrós, un empresari d’acció!” i PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: El cavaller Floïd, de Genís Sinca, amb la presència de l’escriptor i Laura Cendrós, promotora cultural i filla de Joan Baptista Cendrós, comissaris de l’exposició: un recorregut exhaustiu per la vida i obra de Joan Baptista Cendrós i Carbonell (Barcelona 1916-1986), l'industrial de l'aftershave Floïd. A l’Antic Hospital. Organitza: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i Generalitat de Catalunya, amb el patrocini de la Diputació de Barcelona, l’Obra Social “la Caixa”, Òmnium Cultural, la Fundació Carulla, Floïd, Bon Preu/Esclat i Nubul, i el diari Ara com a Media Partner.

*Fins al 24 setembre Exposició El tren de la modernitat. Commemoració dels 125 anys de la inauguració de la línia del ferrocarril entre Sant Feliu de Guíxols i Girona. A la primera planta de l’Antic Hospital. Horari: de dilluns a divendres d’11 a 13h i de 18 a 20h; Dissabtes, diumenges i festius d’11 a 14h i de 18 a 21h.

*Fins al 15 d’octubre Un món ideal. De Van Gogh a Gauguin i Vasarely. www.espaicarmenthyssen.com. A l’espai Carmen Thyssen (Monestir).

*Fins al 15 d’octubre Exposició d’escultures de l’artista local Gerard Mas. A la 4ª planta del Monestir.

ALTRES ACTIVITATS A SANT FELIU DE GUÍXOLS

 

Dissabte 5 d’agost

*Vies Braves: Costa Brava Sur – 10K. Recorregut: Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Calella de Palafrugell, Tamariu, Pals. Preu: 55€. A les 7.30h al pàrquing platja Sta. Cristina. Inscripcions: http://viesbraves.com/es/product/nonstop-sur-2017/.

 

*Formació: Teràpia Atàvica amb Patrícia Rivera. De 9 a 20h a Vibra (Avda Verbània, 7). Per a més informació i inscripcions: 972 32 11 95.

 

Dijous 10 d’agost

*Conferència: Ser madre hoy – Niños especiales.  A les 11h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Aportació voluntària. Durada aprox. 1h. Arte-sano.21lemonde.es.

*Conferència: El origen de la enfermedad mediante terpaia regresiva amb Xavier Aguilar. De 19 a 20.30h a Vibra (Avda Verbània, 7). Preu: 12€. Per a més informació i inscripcions: 972 32 11 95.

*Conferència: Las enfermedades...¿por qué? A les 19h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Aportació voluntària. Durada aprox. 1h. Arte-sano.21lemonde.es.

 

Divendres 11 d’agost

*17è aniversari del Museu de la Joguina. A les 22.30h. Visita guiada nocturna per a adults amb regal inclòs. Al Museu de la Joguina (Rambla Vidal, 48-50). Preu: 4€ per persona (inclou una joguina). Cal inscripció prèvia, places limitades. Tel. 972 822249.

 

Dijous 17 d’agost

*Conferència: Las enfermedades...¿por qué? A les 11h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Aportació voluntària. Durada aprox. 1h. Arte-sano.21lemonde.es.

*Conferència: Problemas sentimentales ?Existe el príncipe azul o la princesa perfecta? A les 19h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Aportació voluntària. Durada aprox. 1h. Arte-sano.21lemonde.es.

 

Dissabte 19 d’agost

*Taller: Botiquin energetico para andar por el mundo. (Cuidarte es importante). De 18.30 a 21h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Roba còmoda -  esterilla – 45€.  Arte-sano.21lemonde.es.

 

Dilluns 21 d’agost

*Presentació del Curs Bioalineación – Alquimia de hoy. De 20 a 21h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Matrícules per setembre, places reduïdes.  Arte-sano.21lemonde.es.

 

Dissabte 26 d’agost

*Visita guiada per a adults - Nit en Blanc. A les 22.30h al Museu de la Joguina (Rambla Vidal, 48-50). Preu: 4€ (joguina de regal inclosa). Cal inscripció prèvia, places limitades. Tel. 972 822249.

 

Dimarts 29 d’agost

*Conferència: Duelo – Separación del ser querido o rupturas sentimentales.  A les 19h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Aportació voluntària. Durada aprox. 1h. Arte-sano.21lemonde.es.

 

Dijous 31 d’agost

*Taller: Radiestesia y Telepatia. De 19 a 21.30h a Le Monde (C/ de la Creu, 3). Per a més informació i inscripcions: 616 700 140. Pèndul  -  cartes Zenner – 45€. Arte-sano.21lemonde.es.

Imprimeix